Simona Halep, despre Viktoria Azarenka, următoarea ei adversară de la Wimbledon: „E minunat ce a făcut!“

Simona Halep, despre Viktoria Azarenka, următoarea ei adversară de la Wimbledon: „E minunat ce a făcut!“Simona nu se teme de confruntarea cu fostul număr 1 mondial. "Data trecută când am jucat cu Azarenka nu technology mamă. E diferit acum. Este un lucru minunat ce a făcut. Va fi o mare provocare pentru mine, cu siguranţă, chiar dacă Viktoria a stat aproape un an. Este o adversară dificilă şi o mare campioană. Voi încerca să dau tot ce am mai bun. Meciul este deschis. Va trebui doar să iau atitudine şi să profit de şansa mea. Nu am nimic de pierdut. Abordez meciul fără aşteptări, dar cred că am şansa mea şi trebuie sa earnings", a spus Halep. 

Victoria Azarenka (Belarus), fosta locul 1 WTA, e acum pe pozitia 683, şi a trecut in turul trei de britanica Heather Watson, scor three-6, 6-1, 6-4, in două ore şi cinci minute.

Semifinalistă în 2011 si 2012, participa la Londra la primul Grand Slam dupa ce a născut un baiat, în decembrie trecut.

Simona Halep si Azarenka au mai fost adversare de trei ori, in doua din cele trei confruntari impunandu-se sportiva din Belarus, l. A. Doha si la Linz, in 2012. In ultima lor confruntare insa invingatoare a fost Simona Halep, in sferturile de finala de l. A. US Open, in 2015, scor 6-three, 4-6, 6-4."A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale mele. Îmi amintesc că m-am deplasat foarte bine, că am lovit în forţă şi că meciul a avut un nivel înalt de tenis. Am fost puternică din punct de vedere mental", şi-a amintit Halep.


Clean&Happy este cea mai buna firma de curatenie din Bucuresti 

Imagineaza-ti bucuria de a veni acasa si de a gasi curatenie si ordine! Firma de curatenie Clean&Happy iti curata casa, biroul sau localul, fara sa piarda din vedere nici cel mai mic detaliu. Echipa noastra este pregatita sa raspunda cerintelor tale pentru a-ti oferi satisfactie completa. Calitatea serviciilor noastre de curatenie este prioritatea noastra.

Clean&Happy reda curatenia si stralucirea casei tale, oferindu-ti valorosul dar al timpului!

 

Ne gasesti pe: http://a.cleanandhappy.ro/

0 Comentarii

LASA UN COMENTARIU

Form comment here