Cum alegem o Firma de Curatenie profesionista

Posted at

Firma de Curatenie Best Cleaning Experts va desemna un responsabil, care va supraveghea si monitoriza curatenia pentru a o mentine la un standard ridicat, iar orice nemultumire sau dorinta din partea dvs. pot fi discutate cu acesta. Asiguram toate materialele de curatenie necesare, dedicate fiecarui tip de suprafata, consumabilele si echipamente profesionale de lucru. Tarifele se calculeaza in functie de suprafata, periodicitate si de tipul de serviciu pentru care optati. Impreuna vom identifica necesitatile fiecarui spatiu si frecventa cu care facem curatenie, in functie de programul dumneavoastra. Fie ca locuiti la bloc, fie ca locuiti intr-o casa, echipa noastra va aduce locuinta la un maxim de igienizare si curatenie.

Timpul castigat il puteti petrece impreuna cu cei dragi intr-un mod placut. De la 5 lei/mp, in functie de gradul de incarcare al camerelor cu mobilier, decoratiuni etc. Serviciul se efectueaza pe baza de abonament sau la cerere. Toate consumabilele, utilajele folosite, precum si supervizarea activitatilor sunt incluse in pret. Serviciul se efectueaza pe baza de abonament. De la 2 lei/mp, in functie de gradul de incarcare al camerelor cu mobilier, decoratiuni etc. Tariful va include curatenie generala o data pe luna. Toate consumabilele, utilajele folosite, precum si supervizarea activitatilor sunt incluse in pret.

Tarifele se calculeaza in functie de suprafata, periodicitate si de tipul de serviciu pentru care optati. Impreuna vom identifica necesitatile fiecarui spatiu si frecventa cu care facem curatenie, in functie de programul dumneavoastra. De la 5 lei/mp, in functie de reziduurile ramase in urma constructorilor. Toate consumabilele, utilajele folosite, precum si supervizarea activitatilor sunt incluse in pret.

Serviciile de curatenie din aceasta firma de curatenie presupun intretinerea si igienizarea unui spatiu cu ajutorul produselor fabricate din ingrediente ecologice, menite sa mentina sanatatea si calitatea mediului exterior. Pentru proprietarii din Bucuresti, optiunea pentru servicii de curatenie ecologice a devenit mai mult decat o tendinta, ea fiind privita drept o schimbare sanatoasa si necesara, ale carei efecte pozitive se rasfrang asupra sanatatii personale sau a celor dragi.

Add your Ad HERE Add your Website HERE