Cum sa alegem pompe centrifuge pentru irigat?

Posted at

Aceste pompe centrifuge sunt solutii excelente pentru alimentarea cu apa a gospodariilor, mai ales daca panza freatica este una foarte adanca. Achizitia unei pompe submersibile pentru puturi poate sa garanteze extragerea apei de la adancimi foarte mari, într-un mod cât se poate de eficient. O pompa submersibila de adâncime este introdusa în put și împinge apa de la sursa, catre utilizator, prin intermediul unui motor submersibil. Pompele submersibile sunt cele mai apreciate solutii in acest sens. Pentru alegerea unei astfel de pompe insa, trebuie sa iei in calcul mai multi factori, cum ar fi tipul de pompa submersibila ( centrifugala, centrifugala multietajata, periferica sau cu surub), producatorul si necesitatea de apa din gospodarie. Berluni ofera, pompe submersibile Speroni sau pompe submersibile Umbra, Pompe centrifuge garantand calitatea și eficeinta. Produse construite de cele mai mari nume din domeniu. Achizitia unei pompe submersibile trebuie sa se faca in cunostinta de cauza, fara sa se ia in considerare doar pretul. Incercam sa oferim un pret pompe submersibile cat mai bun, insa nu facem rabat la calitate.

O pompa cu tocator pentru fosa septica, este eroul pentru multe case si spatii comerciale. Asa cum ii spune si numele, o pompa submersibila cu tocator pentru fosa septica toaca gunoiul si fecalele produse in casa si le pompeaza pe conducta de canalizare. Actionand ca un tocator de gunoi pentru casa ta, pompa de apa murdara cu tocator are grija de apa ce trebuie evacuata. Cum functioneaza o pompa cu tocator pentru fosa septica? O pompa submersibila pentru ape murdare functioneaza fie in bazinul fosei septice fie in subsol montata in basa. Cand apa se scurge din casa, ajunge prin conducta de canalizare in fosa septica. Dupa ce apa a ajuns la un anumit nivel, plutitorul pompei da comanda de pornire si pompa toaca si evacueaza mizeria. Casa mea are nevoie de pompa cu tocator? Nu toate casele au nevoie de o pompa cu tocator. In mod normal apa de la canalizare va curge prin conducata in cadere libera.

In aceasta situatie nu este nevoie de o pompa submersibila cu tocator, pentru ca forta gravitationala isi face treaba. Pompa de ape uzate cu tocator este necesara pentru a impinge apa uzata la canalizare in absenta gravitatiei. In general, pompele cu tocator nu necesita mentenanta. Ocazional, aceste pompe centrifuge pentru apa murdara cu tocator care au flotor, pot sa fie afectate de grasimea care se depune si care trebuie indepartata pentru a evita problemele. Cel mai important lucru pe care-l poti face sa menti o pompa submersibila cu tocator, este sa fi atent la ce arunci la canalizare. Lucruri cum ar fi: grasimea, servetele, scutece, manusi nu ar trebui aruncate la canal niciodata pentru ca pot sa provoace probleme majore. O pompa cu tocator pentru ape murdare poate fi montata intr-o fosa septica existent sau poate fi montata intr-un camin dupa fosa. Daca fosa septica ecologica are o singura camera, si ai tevi de drenaj la iesire (nu se scurge intr-o canalizare) atunci nu e bine sa o montezi in fosa.

Add your Ad HERE Add your Website HERE