Emanuel Ungureanu (USR) cere DNA să ancheteze un parlamentar PNL: „Este capul mafiei de la Apele Române”

Posted at

Deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu a publicat pe pagina sa de Facebook un fragment video dintr-un interviu, în care se referă la angajările frauduloase de la Apele Române şi despre cine este "capul mafiei".

Deputatul USR-PLUS, Emanuel Ungureanu, a avut o reacție dură împotriva parlamentarului PNL Elvin Molnar, pe care îl caracterizează ca fiind „capul mafiei” de la Apele Române și „rechinul”.

„Mă uitam pe dosar, doar Avram Petru figurează ca urmărit penal, băiatul ăla, „animalul politic”. Am vazut la TV cum nu lega doua cuvinte nici daca-i dadeam sfoara, dar el era director acolo. Doar el apare, restul sunt baieti de la primarie bagati, de unde fusese transferata fata cu masterul.

Alte ArticoleKlaus Iohannis a semnat decretele miercuri searăDiana Şoşoacă contestă sancţiunea primită de la Biroul ...Florin Cîţu: Accelerăm campania de vaccinare, vrem să redeschidem ...

Emanuel Ungureanu, despre scandalul numirilor la Apele Române: „A blocat postul de director la Apele Române”

Nu cred ca se va intampla mare lucru. In momentul in care vom auzi de Ervin Molnar, tineti minte numele asta, sa-l tina minte telespectatorii, el e papusarul, personajul care a pus in pericol siguranta nationala. El a blocat postul de director la Apele Române, când a fost ales parlamentar.

Deci el, peste patru ani, daca va fi ales parlamentar din nou, mai tine postul ala blocat patru ani, daca nu va mai fi votat, se intoarce acolo si va continua aceeasi distribuire si redistribuire a cadrelor.”, a spus Stelian Muscalu la Digi24.

„DNA, de ce nu îl ia? El este rechinul, ce a prins în plasă DNA în urma investigațiilor unor jurnaliști de la Recorder este plevușcă. Ascultați aceste 4 minute…”, a spus Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

Ervin Molnar, deputat PNL de Mureș, el este capul MAFIEI de la Apele Române.DNA, de ce nu îl ia?El este rechinul, ce a prins în plasă DNA în urma investigațiilor unor jurnaliști de la Recorder este plevușcă.Ascultați aceste 4 minute…Sursa Video: Digi24

Posted by Emanuel Ungureanu on Wednesday, April 28, 2021

Citeşte şi: EXCLUSIV. Dan Bittman îi ia apărarea Dianei Șoșoacă: „E primul politician căruia i se resping drepturile. A deranjat și acum există încercarea de a fi trasă pe dreapta”

Add your Ad HERE Add your Website HERE