Pompe Centrifuge montate pe verticala sau orizontala

Posted at

Din gama produselor societăţii fac parte şi unele pompe centrifuge pentru hidrofoare de ultimă generaţie, cu un consum de energie redus şi deosebit de silenţioase, şi presofluxostate electronice pentru comandarea directă a acestora (fără vaz de expansiune). Putem furniza clienţilor noştri şi cele mai moderne sisteme electronice de protecţie şi de control pentru funcţionarea optima şi siguranţa acestora. Acest tip de consultanţă consistă în evaluarea tuturor necesităţilor clientului, a caracteristicilor structurale şi a performanţelor dorite pentru a oferi un produs performant, la un foarte bun raport preţ-calitate.

De fapt, scumpirea constantă a preţului apei implică instalarea unei electropompe, aceasta fiind din ce în ce mai convenabilă, nu numai pentru uzul domestic, ci şi pentru a garanta irigarea grădinii şi a spaţiului din jurul casei. Pentru a garanta un serviciu de asistenţă eficace, Societatea a amenajat un modern atelier, unde se efectuează toate reparaţiile aferente la produselor comercializate, incluziv rebobinarea motoarelor electrice de orice tip.

Pe lângă aceste servicii efectuăm şi reparaţii la toate tipurile de electro pompe centrifuge sau de suprafaţă. Sortimentul produselor este constant mărit cu alte bunuri aferente domeniului irigării şi vor fi postate pe acesta pagină. Montaj poziţie verticală sau orizontală. Motoarele sunt fabricate cu cablu de 1,5-2 m.

Proiectarea cilindrica permite instalarea facila si eficienta in foraje adanci cu diametre standardizate superioare, desi aceste pompe centrifuge se folosesc si in pomparea apei din rezervoare. Ca material predominant al carcasei si diferitelor subansamble gasim inoxul. In montajul tipic vertical in general motorul este situat sub partea de pompa, absorbtia realizandu-se in zona din jurul cuplajului.

Partea de pompa este in constructie monoturbina pentru a asigura pasajul corpurilor solide de diferite marimi. Turbina poate fi de tip Vortex (avantajul pasajului de corpuri mari si/sau filamentoase) sau tip canal (avantajul eficientei energetice), in ultimul timp realizandu-se si anumite variante de compromis. Materialul predominant al acestor pompe de ape murdare este fonta.

Diferitele aplicatii care au necesitat ca montajul acestor pompe sa se produca semi-imersat sau chiar uscat, au dus la executia de motoare cu racire proprie printr-un lichid intr-un circuit inchis. Spre deosebire de pompele submersibile de apa curata, la aceste pompe in montajul tipic vertical motorul este situat in partea superioara, pompa absorband lichidul chiar de sub ea.

Add your Ad HERE Add your Website HERE