Schimbare baterie Iphone 6 de la Iphone Doctor

Posted at

Cel mai adesea se poate intampla ca aceste terminale sa sufere defectiuni si sa fie necesara o schimbare baterie iphone 6 exact atunci cand te astepti mai putin. Un barbat a fost la un pas de moarte, dupa ce a muscat cu putere dintr-o baterie a unui iPhone. Beneficiezi de o garanție de 3 luni de zile pentru această baterie schimbată. Cum o baterie mai buna inseamna si o baterie de dimensiuni mai mare, iPhone 6 ar putea fi mai ‘butucanos' dar mai rezistent la folosire. Utilizează modul de baterie scăzută (Low Power).

Incearca sa scoti bateria, sim-ul si cardul SD, apoi reintrodu bateria, doar pe ea si apasa simultan butonul de reducere a volumului, power key si home key. Display-ul este antena acestui ceas inteligent, iar SIM-ul este electronic. O schimbare baterie iphone 6 nu poate fi realizata decat in cadrul unui service autorizat. Tocmai de aceea este necesar sa mergeti cu smartphone-ul la un service Apple, pentru a beneficia de un diagnostic precis. Orice chip care se ocupa de 3G, 4G/LTE, GSM, WiFi, Bluetooth, GPS/Location va fi complet dezactivat. Si in trecut, imediat dupa lansarea unui nou model al iPhone, au aparut probleme similare, asa ca un iPhone 7 cu ecran galben nu mai sperie pe cineva, iar problema poate fi rezolvata usor. Datorita faptului ca noi am luat langa noi numai personal calificat in domeniu, puteti fi siguri ca plecati acasa cu gadgetul dumneavoastra fara problema cu care ati venit in prealabil. Totusi, il puteti comanda si de aici, la pret bun, si avand garantia calitatii.

Puteti alege si montajul din meniul de mai sus! Si autofocusul camerei va fi mai rapid, astfel incat, pe ansamblu, aceasta va fi una mult mai performanta. Ce ar mai fi de spus în plus? În plus firma Iphone Doctor, căci despre ea este vorba, mi-a oferit posibilitatea de a trimite telefonul direct prin curier. În mod normal, un iPhone descărcat și încărcat o dată pe zi ar trebui să atingă pragul de 1.000 de cicluri în aproximativ doi ani și jumătate.

Add your Ad HERE Add your Website HERE