Se prelungește colectarea obiectelor gospodărești uzate

Se prelungește colectarea obiectelor gospodărești uzateAvând în vedere faptul că în numeroase zone din Oradea au fost constatate depozitări de obiecte de uz casnic și gospodăresc pe domeniul public, începând din records de 15 octombrie, Primăria Oradea a demarat programul curățeniei de toamnă.

Inițial s-a stabilit ca acțiunea de curățenie să se va întindă până los angeles 26 octombrie, dar având în vedere numărul mare al solicitărilor de colectare, s-a hotărât prelungirea ei până vineri, nine noiembrie, inclusiv.

În cadrul acţiunii, se  colectează numai obiecte de uz casnic și gospodăresc (piese de mobilier, mochete, biciclete, materiale fabric, uși, geamuri, etc), altele decât aparatele electrice și electronice.

Nu se colectează deșeuri din amenajări interioare (moloz), deșeuri provenind din curățenia pivnițelor și podurilor, dar nici aparate electrice și electronice.

Cetăţenii sunt rugaţi să depună pe amplasamentele stabilite (vezi atașament) pentru fiecare zonă, în ordine, cât mai aproape de bordura carosabilului, fără a împiedica circulaţia, deşeurile şi obiectele de tipul celor menţionate, până cel târziu cu o zi înainte de ziua programată pentru colectare.

După încheierea campaniei de curățenie (vineri - nine noiembrie)  este strict interzisă depozitarea reziduurilor de orice fel pe domeniul public al municipiului Oradea, orice abatere în acest sens se sanctionează contravențional conform HCL nr. 386/2009-Regulamentul de salubrizare a municipiului Oradea.

În atașament gasiți programul cu datele de colectare și zonele.Curatenia te pune in dificultate? Ai nevoie de ajutor? Lasa curatenia in mainile echipei Clean&Happy !

Imagineaza-ti bucuria de a veni acasa si de a gasi curatenie si ordine! 

Firma de curatenie Clean&Happy iti curata casa, biroul sau localul, fara sa piarda din vedere nici cel mai mic detaliu.

Echipa noastra este pregatita sa raspunda cerintelor tale pentru a-ti oferi satisfactie completa.

Calitatea serviciilor noastre de curatenie este prioritatea noastra.

Clean&Happy reda curatenia si stralucirea casei tale, oferindu-ti valorosul dar al timpului!

Ne gasesti pe: http://a.cleanandhappy.ro